Povești de succes în clinica noastră

Pacienți care și-au recăpătat zâmbetul

Caz de reabilitare protetică fixă

Această reabilitare a fost realizată cu coroane dentare integral ceramice (E.max) individuale, oferind pacientului nostru o soluție durabilă și estetică. Echipa noastră este formată din medici specialiști în protetică dentară, endodonție și tehnicieni dentari experimentați, care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament personalizate pentru fiecare pacient.

Dr.Adelina Iluța – protetică dentară
Dr.Andreea Marica – medic specialist endodonție
TD.Dan Cipos
TD.ceramist Eva Bartuș

Restaurare totală a danturii cu ajutorul implanturilor dentare

Această restaurare a fost realizată de echipa noastră de experți în stomatologie dentară, folosind cele mai avansate tehnologii și materiale de calitate superioară de la Bredent Group.

Prin folosirea implanturilor dentare, pacientul nostru a primit o soluție de restaurare durabilă și estetică, care i-a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții.

Restaurare funcțională și estetică a zâmbetului

În cadrul acestui caz, am realizat tratamente endodontice, odontale, chirurgicale și protetice, în vederea restaurării funcției dentare și îmbunătățirii esteticii zâmbetului pacientului nostru. Pentru a obține cele mai bune rezultate, am folosit restaurări din zirconiu, un material durabil și estetic. De asemenea, am utilizat cele mai avansate tehnologii și abordări în stomatologia dentară.

Restaurare protetică fixă pe implanturi dentare

Am utilizat tehnologia Fast and Fixed pentru a înlocui dinții lipsă și pentru a restabili funcția masticatorie, iar tratamentul a fost finalizat în doar 24 de ore. Pacientul nostru a putut beneficia de o restaurare protetică fixă pe implanturi dentare într-un timp record, fără a fi nevoie să aștepte luni de zile pentru finalizarea tratamentului.

Estetică dentară

Avantajele fațetelor dentare

-Castigi un zambet natural, mai alb si de lunga durata
-Estetica dintilor este mult imbunatatita într-un timp foarte scurt
-Fatetele dentare sunt foarte rezistente si reprezinta o solutie pe termen lung
-Tratamentul este rapid si lipsit de durere
-Fatetele dentare nu se pateaza de la cafea si tigari
-Toate materialele utilizate sunt biocompatibil

Implanturi dentare

Reconstrucția totala a danturii cu implanturi dentare în 24 de ore

Am ales Sky fast & fixed™ pentru că ne dorim ce este mai bun pentru pacienții noștri și suntem mândrii pentru că putem să le oferim cu ajutorul acestui tratament siguranța de a zâmbi din nou

Coroane dentare

Caz reabilitare protetică fixă coroane

Coroane dentare integral ceramice (E.max ) individuale, pentru a completa zâmbetul, a-i reda funcționalitatea și pentru un rezultat estetic!

Contact: 0743 020 747

Gheorghe Doja nr. 72 , Zalău, Romania

Program

Luni-Miercuri-Vineri 9:00-17:00

Marți-Joi 12:00-20:00

Consultație gratuită

Beneficiază de o consultație gratuită în clinica noastră